سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشیانه

خودسازی دانش آموزان با حضور در اردوهای بسیج سازندگی

خودسازی دانش آموزان با حضور در اردوهای بسیج سازندگی
وزیر آموزش و پرورش، خودسازی و خودباوری را از دستاوردهای مهم اردوهای بسیج سازندگی دانست.

به گزاش خبرگزاری مهر، به گفته محمود فرشیدی ، یکی از وظایف آموزش و پرورش بهره برداری بیشتر از آثار سازنده در این نوع از فعالیتهای فیزیکی است.

وی با اشاره به اهمیت بعد فرهنگی فعایتهای بسیج در برقراری ارتباط بیشتر دانش آموزان با این دسته از فعالیت ها خاطرنشان کرد: پروژه ها باید تعریف شده و دارای مفهوم و عام المنفعه باشد.در این صورت حاصل کار در روحیه دانش آموزان و هویت یابی آنان تاثیر به سزایی خواهد داشت.

وی گفت : دانش آموزان با شرکت در اردوهای هجرت 3 با فعالتیهای جهادی وگروهی آشنا شده و خود را برای  حضور در جامعه ای پر فراز و نشیب آماده می کنند.

سردار محمد حجازی فرمانده نیروی مقاومت بسیج کشور نیز در این باره به غنی سازی اوقات و فراغت در بسیج سازندگی تاکید کرد و گفت: اولویت اول ، مسائل فرهنگی و ایجاد فرهنگ کار و آشنایی دانش آموزان با عرصه طبیعت ومحیط زیست است.

وی با اشاره به اهمیت اردوهای سازندگی گفت: این اردوها با دو هدف آشنایی دانش آموزان با ارزشهای جهادی و فرهنگی و ایجاد روحیه تعاون و همکاری و انجام فعالیتهایی در خارج از محیط مدرسه تشکیل می شود.

فرمانده نیروی مقاومت بسیج کشور بر لزوم بازگویی و الگو سازی ارزشهای جهادی برای نسل دوم و سوم انقلاب تاکید کرد و افزود: در اردوهای هجرت بسیج سازندگی ، تلاش بر این است که حرکت های جهادی و فرهنگ بسیجی در سطح جامعه بویژه در میان جوانان نهادینه شود.

سردار مجید خراسان رئیس سازمان بسیج سازندگی نیز در این خصوص گفت: در سال جاری در 7 عرصه بهسازی و نوسازی مدراس ،عمرانی ، منابع طبیعی و کشاورزی ، خدمات رسانی و محرومیت زدایی ، بهداشت و درمان ، علمی و آموزش و فنی و حرفه ای ، فعالیتهای بسیج سازندگی انجام شد.

وی بر لزوم پر کردن اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان تاکید کرد و افزود: غنی سازی اوقات فراغت جوانان با استفاده از برنامه های فرهنگی آموزشی و خدمت رسانی به اقشار محروم جامعه از اولویتهای اردوهای هجرت 3 است.

سردار خراسانی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم برنامه ریزی موثر برای فعالیتهای فرهنگی و محرومیت زدایی در ایام تابستان با استفاده از نیروی جوان به اهداف این اردوها اشاره کرد و گفت: در صدد احیای ارزشهای جهادی هستیم که از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی به شمار می رود.

حبیب الله بوربور معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش نیز در خصوص همکاری بسیج سازندگی در مرمت و بازسازی مدارس تخریبی و قدیمی گفت: باید با بهره گیری از ظرفیت های بسیج سازندگی و امکانات آموزش و پرورش در قالب طرح اردوهای هجرت، مشکلات و کمبودهای آموزشی را مرتفع سازیم.

وی خواستار تعامل بیشتر بسیج سازندگی آموزش و پرورش و بسیج فرهنگیان برای بهسازی و زیبا سازی مدارس و ارتقای آموزشی مناطق محروم در فصل تابستان شد و اظهار داشت: فعالیتهای دانش آموزان در مرمت فضاهای آموزشی سبب کاهش هزینه های اجرایی پروژه ها می شود.

رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدراس کشور با اعلام اینکه بیش از 60 درصد از مدارس کشور تخریبی است ، گفت: در سال گذشته سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با همکاری بسیج سازندگی در قالب اردوهای هجرت ، 92 مدرسه احداث و 5 هزار و 952 واحد آموزشی را مرمت و بازسازی کرد.

وی با اشاره به 15 میلیون دانش آموز در کشور تصریح کرد: به کارگیری حداقل 10 میلیون دانش آموز واجد شرایط حضور در اردوهای هجرت بسیج سازندگی در عرصه های مختلف بهسازی و نوسازی مدارس ، گام موثری در پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تلقی می شود.

بوربور خاطر نشان کرد : این انتظار وجود دارد که با بهره گیری صحیح و جامع از نیروهای جوان و دانش آموزان بسیجی در برنامه های آینده اردوهای هجرت  بسیج سازندگی ، گام های مهمی در راستای نوسازی و تجهیز مدارس برداشته شود.